hantverk och äkthet
HÖST/VINTER 2018
HAMMERSHØI INDIGO
SÄSONGENS
MÅSTE

Färgen indigo kommer att spela en avgörande roll för färgsättningen i hemmet denna höst och den fascinerande djupblå nyansen har med sitt klassiska och moderna uttryck redan funnit sin fasta plats i många skandinaviska hem.

Med kombinationen av Hammershøi-seriens ikoniska räfflor och en av säsongens starkaste färgtrender intar denna serie av vaser, ljusstakar och värmeljusstakar scenen i heminredningen.


Se den vackra serien här
BALUSTRE
DEKORATIVA BORDSLAMPOR

För att skapa bättre belysning och en stämningsfull atmosfär i hemmen lanserar vi en serie unika och snygga bordslampor.

Balustre imponerar med sitt symmetriska och sensuella formspråk där design kombineras med funktionalitet på ett fantastiskt sätt.

Lampans sträva och organiska yta är inspirerad av de fina balustraderna på gamla byggnader och rundas vackert av med en elegant handgjord lampskärm med tyg ton-i-ton.

Balustre-serien består av fem lampor i olika organiska former som skiftar i vackra nordiska pasteller från grå till matt blå, grön, rosa och marmorgrå.


Hitta din favorit här
LÅT BLOMMORNA SLÅ UT

Välkomna naturen med dessa vackra blommönstrade Kabell-vaser med en unik färgpalett och textilliknande blomdekorationer.

Dekorationerna är både detaljerade, feminina och dämpade och har en tydlig referens till Kählers arv och historiska arbete med att använda keramiska instrument i dekoren, glasyrerna och ytorna.

Kabell-vaserna har designats med ett öga för det organiska och slumpartade och deras blomuniversum gör dem dekorativa, oavsett om de står med eller utan blommor.


Se de vackra vaserna här
INSPIRATION HÖST/VINTER 2018

Köp efter
Färg

Välj Färg

HISTORIA

Kählers över 175 år gamla historia och traditioner samsas numera med en modern och förnimbar berättelse om design och gastronomi, där alla är välkomna.

Låt historien inspirera dig och läs mer
I STEARINLJUSETS VACKRA SKEN

Utöka din samling av ljusstakar med dessa eleganta Hammershøi-ljusstakar, som sprider ljus och värme och inbjuder till många mysiga stunder inomhus.

Med sin enkla och stilrena utformning och vackra färger passar de perfekt in i hemmet och kompletterar den nordiska stilen på det vackraste sätt.

Ljusstakarna finns i tre olika storlekar samt i färgerna vit, ljusgrå och indigo och pryder sin plats i såväl vardagsrum, kök, rum som i fönsterkarmen.


Se de nya ljusstakarna här

Outlet

Spara upp till 70 %

Shoppa nu