håndverk og autentisitet
HÖST/VINTER 2018
HAMMERSHØI INDIGO
SESONGENS
MUST-HAVE

Fargen indigo spiller en avgjørende rolle for fargesettingen i boligen denne høsten, og den fascinerende dype, blå nyansen har med sitt klassiske og moderne uttrykk allerede funnet en fast plass i mange skandinaviske hjem.

Med kombinasjonen av Hammershøi-seriens ikoniske riller og en av sesongens sterkeste fargetrender inntar denne serien av Hammershøi-vaser, -lysestaker og -telysstaker scenen i boliginnretningen.


Se den nydelige serien her
BALUSTRE
DEKORATIVE BORDLAMPER

For å fremme hyggen og lyset i boligen lanserer vi en serie unike og betagende bordlamper.

Balustre imponerer med sitt symmetriske og sanselige formspråk, samtidig med at de på vakreste vis kombinerer design med funksjonalitet.

Lampens ru og organiske overflate er inspirert av de fine gamle bygningsfasadenes balustre og avrundes vakkert med en elegant håndlaget tone-i-tone-stoffskjerm.

Balustre-serien består av fem lamper i forskjellige organiske former, som changerer i vakre nordiske pasteller fra grålig til støvet blå, grønn, rosa og marmorgrå.


Finn din favoritt her
LIMITED EDITION

URBANIA KÄHLERSBAKKEN

Kan kun kjøpes i nettbutikken vår og i flaggskipbutikkene våre.

Vi utvider vår populære Urbania-serie med dette historiske lyshuset, Kählersbakken, som kun fås i begrenset opplag.

Det nye Urbania-lyshuset er en helt unik utgave av Kählers historiske verksted på Kählersbakken i Næstved, som i dag huser både Kählers hovedkontor og en av de tre flaggskipbutikkene.

Siden slutten av 1800-tallet har denne bygningen vært en vesentlig del av kultur- og kunstnermiljøet og har dannet rammen om fire generasjoner av Kählers familievirksomhet.


Se det vakre Kählersbakken her
Inspirasjon
HÖST/VINTER 2018

Handle etter
Farge

Velg Farge

HISTORIE

Kähler forener i dag en over 175 år gammel historie og ærverdige tradisjoner i en moderne og sanselig fortelling om design og gastronomi, hvor alle er velkomne.

La historien inspirere deg og lese mer
LA BLOMSTENE SPRINGE UT

Inviter naturen inn i hjemmet med disse vakre florale Kabell-vasene med en unik fargepalett og tekstilaktige blomsterdekorasjoner.

Dekorasjonene er både detaljerte, feminine og avdempede, og har en tydelig referanse til Kählers arv og historiske arbeid med å bruke keramiske virkemidler i dekorasjon, glasurer og overflater.

Kabell-vasene er designet med et blikk for det organiske og uforutsigbare, og blomsteruniverset deres gjør dem dekorative, uansett om de står med blomster eller skulpturelt for seg selv.


Se de flotte vasene her

Outlet

Spar opp til 70 %

Kjøb Nå