Officina Brevholder, Gul, hi-res
UDSALG

Officina Brevholder

DKK 199,95
*Midlertidigt udsolgt
find din nærmeste forhandler
Kan betales med VIABILL
Fri fragt
Officina Brevholder, , inspiration
Officina Brevholder null
Officina-brevholderen lyser op på skrivebordet, som forårets små erantisser i skovbunden. Omgivelsernes lys og skygger changerer i den fine glasur, og giver brevholderen et levende udtryk. Den skulpturelle brevholder sikrer, at dagens post er inden for rækkevidde. Sæt dit eget brevpapir i brevholderen eller lad et fotografi af dine kære stå i holderen.
Bredde: B:85mm
Højde: H:125mm
Officina Brevholder, Gul, environment
Designer
Bache & Bendix Becker
Mette Bache og Barbara Bendix Becker er begge uddannet fra Danmarks Designskole i 1996, og har siden udgjort designduoen R7B Copenhagen. I en lang årrække har de udviklet tekstildesign for en bred vifte af designvirksomheder, ligesom de fungerer som konsulenter indenfor identitet, produktudvælgelse, designstrategi mv. De besidder begge en lidenskab for at nyfortolke gamle objekter og give dem nyt liv gennem et nutidigt design - hvor især keramikken har uendelige muligheder. Design for Kähler: Botanica, Urbania og Nobili.
Bache & Bendix Becker
Officina Passer godt sammen med

Unico

Officina

Gode råd

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.

  • Brug gerne en blød klud for at skåne overfladen på produktet, når det tørres af.