Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Få inspiration och exklusiva erbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Kähler Designs nyhetsbrev Var först med att få ny information från Kähler Kähler Designs nyhetsbrev
Prenumerera på Kählers nyhetsbrev, så deltar du automatiskt i en utlottning om 1 Hammershøi-vas i white (20cm) varje månad!

Som prenumerant på Kählers nyhetsbrev får du löpande nyheter från vår webbutik, du blir bland de första som får reda på när vi lanserar våra snygga nya kollektioner, och du får inbjudningar till inspirerande kundkvällar i Kählers butiker. Ja, vi kan faktiskt lova dig att du får information varje gång Kähler har något intressant att berätta!

 

Language
* Måste fyllas i
 

 

Läs våra två senaste nyhetsbrev nedan:

Var först om att få information
Vi skickar ut ett nyhetsbrev när vi har något nytt och intressant att berätta om Kählers värld. Därför kan du vara säker på att du får ett nyhetsbrev från Kähler för att vi har något på hjärtat!

Få inspiration av våra nya kollektioner.
Kähler kommer med nya snygga kollektioner två gånger om året. Du kommer att vara bland de första som får ta del av dessa. Dessutom får du mellan varven läsa exklusiva intervjuer med formgivarna som ligger bakom produkterna.

Kom på speciella kundkvällar
Kähler arrangerar löpande intressanta kundkvällar, då våra prenumeranter av nyhetsbrevet får möjlighet att stå först i kön till någon av de eftertraktade biljetterna.

Kählers priser
Kähler är ett erkänt designföretag som under åren har tagit emot ett flertal designpriser samt priser från både press och användare. Som prenumerant av nyhetsbrevet får du naturligtvis information när Kähler nomineras för eller tilldelas något nytt pris.

Du får också veta när Kähler deltar på utställningar och mässor över hela världen.