Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Få inspirasjon og eksklusive tilbud

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Registrer deg for Kähler Designs nyhetsbrev Vær den første til å få ny informasjon og kunnskap om Kähler Kähler Designs nyhetsbrev
Registrer deg for Kählers nyhetsbrev og delta automatisk i konkurransen om 1 Hammershøi vase i white (20cm) hver måned!

Som abonnent av Kählers nyhetsbrev vil du løpende motta nyheter fra vår nettbutikk, være blant de første til å få beskjed om når vi lanserer våre flotte nye kolleksjoner, og du vil bli invitert til inspirerende kundekvelder i Kählers butikker. Ja, vi kan faktisk love deg at du vil få beskjed hver eneste gang det er spennende nytt fra Kähler!

 

Språk
* Skal utfylles
 

 

Se de siste to nyhetsbrevene vi har sent ut her:

Vær den første til å få beskjed
Vi sender ut nyhetsbrevet når vi har noe nytt og spennende å fortelle om Kähler-universet. Du kan derfor være sikker på at når du mottar Kählers nyhetsbrev, er det fordi vi har noe på hjertet!

Bli inspirert av våre nye kolleksjoner
Kähler sender ut nye flotte kolleksjoner to ganger i året. Du vil være blant de første til å få se dem. Samtidig vil du innimellom få et eksklusivt intervju med designerne bak produktene.

Delta på eksklusive kundekvelder
Kähler arrangerer løpende spennende kundekvelder hvor våre mottakere av nyhetsbrevet vil få muligheten til å stå først i køen til en av de ettertraktede billettene.

Kählers priser
Kähler er en anerkjent designbedrift som gjennom tidene har mottatt flere designpriser og priser fra både pressen og forbrukerne. Som abonnent på nyhetsbrevet vil du naturligvis bli informert når Kähler blir nominert til eller får en ny pris.

Du vil også få vite når Kähler deltar på utstillinger og messer verden over!