Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291

Eleganta och moderna vaser

Den nya och vackra djupgröna tonen i Hammershøi-serien är en mycket modern och elegant stilren nyans som bidrar med ett vackert och effektfullt uttryck till vår ljusa nordiska inredningsstil.

Nyansen är en av de allra trendigaste färgerna just nu och fyller ditt hem med en grön och skön naturkänsla som är trivselskapande och bidrar med lugn och värme när hösten känns kall och mörk.

De vackra vaserna finns i fyra storlekar och ger många möjligheter till spännande kreationer både med enskilda grenar och större buketter genom kombinationer i stora och små grupper.

Se mer.

Stämningsfulla trivselstunder

Hammershøi-ljusstakarna i den djupgröna tonen har ett mycket elegant och modernt formspråk och finns både för ett enskilt kronljus och för ett enskilt värmeljus som reflekterar stearinljusets låga och skapar vackra ljussilhuetter i den gröna glasyren.

Mixa och matcha de vackra ljusstakarna fritt, oberoende av storlek och form, och kombinera dem med de ljuvliga vaserna.

Se mer.

Klassisk och super trendiga

De vackra vaserna och ljusstakarna finns i fyra storlekar och ger många möjligheter till spännande kreationer både med enskilda grenar och större buketter genom kombinationer i stora och små grupper.

Se mer.