Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291

Design, funksjon og dekorasjon

Denne nye, spennende Nellemann-keramikkstaken kombinerer en klassisk, toarmet lysestake med en smal, minimalistisk vase.

Designen appellerer både til fantasi og funksjon og inspirer deg til å skape dine egne, fantasifulle og vakre dekorasjoner i kombinasjon med lys og blomster.

Se mer.

I all sin enkelhet

Gi innredningen din et strøk av enkel eleganse med denne flotte, mørkeblå nyansen. Bruk som her én enkelt stake til å skape en minimalistisk stil, eller kombiner flere staker og nyanser for et spennende og kreativt uttrykk.

Én enkelt keramikkstake skaper dekorativ eleganse og gir fremdeles mulighet til å variere uttrykket ved å veksle mellom ulike nyanser på stearinlys og blomster.

Se mer.

Bare fantasien setter grenser

Velg en fin blanding av blomster, dekorative greiner og nydelige stearinlys – så har du lagt grunnlaget for en stemningsfull og hyggelig kveld.

Nellemann-keramikkstaken gir mulighet til å skape et utall vakre og stilfulle dekorasjoner. Kombiner mange staker og farger på stuebordet eller spisebordet, og imponer gjestene dine og skap glede i familien med morsomme og annerledes uttrykk.

Se mer.