Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291

Klassisk elegans i den nu dominerande modefärgen

En helt ny vacker och djup indigoblå glasyr tillför den klassiska Hammershøi-servisen en tidlös, elegant och exklusiv touch. Denna ljuvligt vackra nyans är en av höstens trendigaste färger och bidrar till att din bordsdukning både känns personlig och får karaktär.

Kan köpas i vår webbutik.

Se vårt sortiment ur den eleganta Hammershøi-kollektionen genom att klicka nedan.

Se mer.

Fantasifulla och vackra dekorationer med Nellemann

Njut av denna eleganta keramikstake som på ett nyskapande och kreativt sätt kombinerar en klassisk tvåarmad ljusstake med en smal minimalistisk vas. Designen appellerar till både fantasi och funktion och till att skapa egna vackra dekorationer med kombinationer av ljus och blommor.

Balans, elegans och oändliga möjligheter är Nellemanns signum.

Kan köpas i vår webbutik från vecka 42.

Klicka nedan och se vårt övriga sortiment av eleganta vaser.

Se mer.

Njut av naturens stämningsfulla flora med djupgröna Hammershøi

De eleganta vaserna och ljusstakarna i denna nya gröna Hammershøi-serie kontrasterar effektfullt på ett otroligt vackert och elegant sätt till vår nordiskt strama inredningsstil.
Den vackra djupgröna färgen ger ett effektfullt och rofyllt uttryck som fulländar hela bostadens moderna och stilrena design.

Kan köpas i vår webbutik.

Upplev våra Hammershøi-produkter genom att klicka nedan.

Se mer.

Unika dekorativa Ahlmann-ljusstakar

Bjud in hösten med dessa eleganta Ahlmann-ljusstakar som har inspirerats av skogen och alla dess vackra svampar. En mycket modern och dekorativ serie ljusstakar som på ett utsökt sätt bidrar till stämningsfulla stunder och unika designupplevelser.

Kan köpas i vår webbutik.

Klicka nedan och se våra stämningsskapande ljusstakar.

Se mer.

Färggranna och vackra Omaggio

Den klassiska Omaggio-serien lanseras nu med trendiga, stålblå ränder. Varje rand är handmålad och seriens många delar kompletterar varandra på vackrast tänkbara sätt.
Kombinera med de nya Omaggio-produkterna i munblåst glas i vackra nyanser som plommon, mattgrönt, stålblått och klart, som med sitt moderna uttryck och graverade smala linjer tillför seriens formspråk en ny och spännande dimension.

Omaggio stålblå kan köpas i vår webbutik från vecka 38 och Omaggio glas från vecka 43.

Klicka nedan och se alla våra andra vackra Omaggio-serier.

Se mer.

Magisk och vidunderlig vinterstämning

Se fram emot de nya och innovativa Urbania-ljuslyktorna som är fantastiskt trivselskapande när kvällarna blir allt mörkare. Alla små fönster är handskurna och skapar vackra ljussilhuetter med en enkel och unik utformning.

Kombinera med de stämningsfulla nyheterna i Nobili-serien De vackra ljusstakarna och dekorationerna är alla handdekorerade och inspirerade av vinterskogens frostklara nätter och det särskilda ljus som är så utmärkande för de nordiska skogarna.

Kan köpas i vår webbutik.

Se alla våra vackra ljuslyktor och ljusstakar genom att klicka nedan.

Se mer.