Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291

Klassisk eleganse i dagens sterkeste motefarge

En helt ny, vakker glasur i dyp indigoblå tilfører det klassiske Hammershøi-serviset et tidløst, elegant og eksklusivt tilsnitt. Denne vidunderlige nyansen er en av høstens sterkeste farger og tilfører oppdekningen din karakter og personlighet.

Kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken.


Se mer.

Fantasifulle og vakre dekorasjoner med Nellemann

Gled deg til denne elegante keramikkstaken, som nyskapende og kreativt kombinerer en klassisk, toarmet lysestake med en smal, minimalistisk vase. Designen appellerer både til fantasi og funksjon og inspirerer deg til å skape dine egne, fantasifulle og vakre dekorasjoner i kombinasjon med lys og blomster.

Balanse, eleganse og uendelige muligheter er innbegrepet av Nellemann. Kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken vår fra uke 42.

Klikk nedenfor for å se det øvrige sortimentet av elegante vaser.

Se mer.

Nyt naturens stemningsfulle flora med dypgrønne Hammershøi

Denne nydelige, nye, grønne Hammershøi-serien av elegante vaser og lysestaker gir en utrolig vakker og elegant kontrast til den enkle nordiske innredningsstilen. Dybden i den vakre grønnfargen gir et virkningsfullt og rolig uttrykk og fullender en moderne og stilfull design for hele hjemmet ditt.

Kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken vår.


Se mer.

Unike, dekorative Ahlmann-lysestaker

Inviter høsten inn med disse elegante Ahlmann-lysestakene fra Kähler – inspirert av skogen og de mange flotte soppene. En hypermoderne og dekorativ serie lysestaker som på kunstferdig vis bidrar til stemningsfulle stunder og unike designopplevelser.

Kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken vår.


Se mer.

Fargerike og nydelige Omaggio

Den klassiske Omaggio-serien lanseres nå med trendy, stålblå striper. Hver enkelt stripe er håndmalt, og seriens mange deler utfyller hverandre på en flott måte.

Kombiner med de nye Omaggio-designene i håndblåst glass i de vakre nyansene plomme, støvete grønn, stålblå eller klar, som med sitt moderne uttrykk og graverte, smale linjer tilfører seriens formspråk en ny og spennende dimensjon.

Omaggio stålblå kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken vår, Omaggio glass fra uke 43.

Se mer.

Magisk og vidunderlig vinterstemning

Gled deg til de nye, innovative Urbania-lyshusene, som bidrar fantastisk til hyggestemningen på de mørke kveldene. Alle de små vinduene er håndskårne og skaper vakre lyssilhuetter med sin enkle og unike utforming.

Kombiner med de stemningsfulle nyhetene i Nobili-serien. De vakre stakene og opphengene er alle hånddekorerte og inspirert av vinterskogenes frostklare netter og det egenartede lyset som er så spesielt for Nordens skoger.

Kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikken vår.

Se de vakre lyshusene og lysestakene ved å klikke nedenfor.


Se mer.