Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291

Klassisk elegance i tidens stærkeste modefarve

En helt ny smuk dyb indigoblå glasur tilfører det klassiske Hammershøi-stel en tidsløs, elegant og eksklusiv kant. Denne underskønne nuance er en af efterårets stærkeste farver og tilfører karakter og personlighed til din borddækning.

Kan købes nu i butik og vores webshop.

Se mere.

Fantasifulde og smukke dekorationer med Nellemann

Glæd dig til denne elegante keramikstage, der nyskabende og kreativt kombinerer en klassisk, toarmet lysestage med en smal, minimalistisk vase. Designet appellerer til både fantasi og funktion og til at skabe dine egne smukke dekorationer i kombination med lys og blomster.

Balance, elegance og uendelige muligheder er indbegrebet af Nellemann.

Kan købes i butik og vores webshop.

Klik nedenfor og se vores øvrige sortiment af stilfulde vaser.

Se mere.

Nyd naturens stemningsfulde flora

Denne skønne nye grønne Hammershøi-serie af elegante vaser og lysestager giver et utroligt smukt og elegant modspil til vores nordiske enkle indretningsstil.

Dybden i den smukke grønne farve giver et effektfuld og roligt udtryk og fuldender et moderne og stilfuldt design til hele din bolig.

Kan købes i butik og vores webshop.

Se mere.

Unikke dekorative Ahlmann-lysestager

Inviter efteråret indenfor med disse stilfulde Ahlmann-lysestager inspireret af skoven og de mange elegante svampe. En meget moderne og dekorativ serie af lysestager, der på kunstfærdig vis bidrager til stemningsfulde timer og unikke designoplevelser.

Kan købes i butik og vores webshop.

Se mere.

Farverige og skønne Omaggio

Den klassiske Omaggio-serie lanceres nu med trendy, stålblå striber. Hver enkelt stribe er håndmalet, og seriens mange dele komplimenterer hinanden på smukkeste vis.

Kombiner med de nye Omaggio-designs i mundblæst glas i de skønne nuancer; blomme, støvet grøn, stålblå og klar, der med sit moderne udtryk og graverede, smalle linjer tilfører seriens formsprog en ny og spændende dimension.

Omaggio stålblå og Omaggio glas-nyhederne kan købes nu i butik og i vores webshop.

Klik nedenfor og se vores øvrige skønne Omaggio-serier.

Se mere.

Magisk og vidunderlig vinterstemning

Glæd dig til de nye innovative Urbania-lyshuse, der bidrager så fantastisk til hyggestemningen de mørke aftener. Alle små vinduer er håndskårne og skaber smukke lyssilhuetter med deres enkle og unikke udformning.

Kombiner med de stemningsfulde nyheder i Nobili-serien. De smukke stager og ophæng er alle hånddekorerede og inspireret af vinterskovenes frostklare nætter og det helt særlige lys, der er så specielt for Nordens skove.

Kan købes nu i butik og vores webshop.

Se alle vores smukke lyshuse og lysestager ved at klikke nedenfor.

Se mere.