Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Överraska kolleger, anställda och samarbetspartner med

Danska designgåvor

Kähler företagsgåvor Beställ företagsgåvor hos Kähler Design Hos Kähler Design kan du beställa företagsgåvor som alla kan ha användning av

Kähler är ett internationellt erkänt keramikföretag med ett starkt konstnärligt arv och som alltid har samarbetat med några av de mest respekterade konstnärerna. För 100 år sedan var det namn som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi och Kai Nielsen som utforskade keramiken hos Kähler. I dag är det bland andra Louise Campbell, Michael Geertsen och Louise Hindsgavl som för vidare traditionen – med ambitionen om att sprida keramisk design bland folket.

När du ger bort en gåva från Kähler ger du en vacker och samtida designprodukt med rötter i den unika danska designtraditionen. Det anspråkslösa och tillmötesgående formspråket och de klara färgerna gör att produkterna lätt kan placeras i alla typer av hem – för både nytta och nöje i många år framöver. Därför är produkter från Kähler en mycket populär gåva.

  • Kählers produkter säljs genom några av de mest inspirerande återförsäljarna för företagsgåvor, och de hjälper dig gärna att välja den perfekta gåvan. Kontakta gärna oss om du vill ha förslag på återförsäljare för företagsgåvor.
  • Du kan ladda ned bilder i suverän kvalitet, som är färdiga att använda här i vår bildbank.

Ytterligare information:

Danmark / Norge / Sverige:
Anja Lønberg Posorski
Distributör - Försäljningschef
Tel: +45 8816 7647
Mobil: +45 2369 4264
E-post: apo@fh-as.dk

 

Besök även vår sida för export för mer information angående utländska marknader och uppstart.