Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Gled kollegaer, ansatte og samarbeidspartnere med

Danske designgaver

Firmagaver fra Kähler Bestill firmagaver fra Kähler Design Hos Kähler Design kan du bestille firmagaver som alle kan bruke

Kähler er en internasjonalt anerkjent keramikkbedrift med en sterk kunstnerisk arv som alltid har arbeidet med noen av de mest respekterte kunstnere. For 100 år siden var det navn som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøj og Kai Nielsen som utforsket keramikken hos Kähler, i dag er det bl.a. Louise Campbell, Michael Geertsen og Louise Hindsgavl som fører tradisjonen videre – med ambisjonen om å få keramisk design ut til folket.

Når du gir en gave fra Kähler, gir du et vakkert og moderne designprodukt med røtter i den unike danske designtradisjonen. Det uhøytidelige, imøtekommende formspråket og de klare fargene gir plass til produktene i ethvert hjem – til både glede og gagn i mange år fremover, og derfor er produkter fra Kähler en meget populær gave!

  • Kählers produkter forhandles gjennom landets mest inspirerende firmagavegrossister, som med glede vil hjelpe deg med å finne den perfekte gaven. Kontakt oss gjerne for henvisning til firmagavegrossist.
  • Du kan laste ned bilder i super kvalitet klar til bruk her i vår pressebank.

For mer informasjon:

Danmark / Norge / Sverige:
Jan Jegstrup Jensen
Distributør - Salgssjef
Tlf: +45 8816 7638
+45 4054 3972
E-post: jjj@fh-as.dk

 

Besøk også siden vår for eksport for mer informasjon ang. utenlandske markeder og oppstart.