Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Välkommen till

Kähler Villa Dining

http://www.villadining.dk Kähler Villa Dining öppnar dörrarna för en oförglömlig kväll Få en mysig kväll hos Kähler Villa Dining

Hos Kähler Villa Dining kan du uppleva det fantastiska matkonceptet som går under namnet Villa Dining. Det handlar om suverän nordisk mat och dryck, och inte minst om skön stämning. Här är atmosfären perfekt för en härlig middag i trivsamma och prestigelösa omgivningar. Det enda du behöver göra är att ha en härlig kväll. Ja, okej, du behöver faktiskt hämta vinet också, åtminstone om du väljer guldmenyn där det ingår fri vinbuffé.

När det gäller inredningen har vi lagt stor vikt på det hemtrevliga och informella från Kählers unika historia och de nordiska designtraditionerna, vilket vi hoppas bara förhöjer matupplevelserna i den gamla patriciervillan för våra gäster. Så unna dig själv tre timmar med mat av hög kvalitet i fantastiska omgivningar hos Kähler Villa Dining – vi ordnar biffen.

  • SILVERMENY, kl. 18.15: Snacks, aptitretare, förrätt och huvudrätt för 299 kr. Till detta går det att beställa drycker ur restaurangens handplockade sortiment.
  • GULDMENY, kl. 18.15: Snacks, aptitretare, 3-rätters meny, kaffe och sötsak med avec samt fri vinbuffé för 599 kr.

Vi säger tack för en trevlig kväll och på återseende klockan 21.30.