Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Velkommen til

Kähler Villa Dining

http://www.villadining.dk Kähler Villa Dining åpner dørene til en uforglemmelig aften Ha en koselig aften hos Kähler Villa Dining

Hos Kähler Villa Dining kan du oppleve et vidunderlig matkonsept kalt Villa Dining. Det handler om suveren nordisk mat og drikke … og ikke minst hygge! Her er stemningen satt for en deilig middag i koselige og avslappende omgivelser. Det eneste du trenger gjøre er å ha det hyggelig. Ok, du må faktisk også selv hente vinen hvis du velger en Gullmeny, hvor vinen er ad lib.

Interiørmessig har vi lagt stor vekt på den hjemlige og uformelle hyggen, Kählers unike historie og nordiske designtradisjoner, noe vi håper vil gjøre matopplevelsen i den gamle, fornemme villaen enda bedre for dere som gjester. Så kos deg. Spander tre timer i selskap med mat av høy kvalitet i herskapelige omgivelser hos Kähler Villa Dining – vi sørger for alt.

  • SØLVMENY, kl. 18.15: Snacks, aperitiff, forrett og hovedrett til 299 DKK. Drikkevarer kan bestilles fra restaurantens håndplukkede utvalg.
  • GULLMENY, kl. 18.15: Snack, aperitiff, 3-retters meny, kaffe og dessert avec inkl. vin ad lib til 599 DKK.

Vi sier på gjensyn og takk for en koselig aften kl. 21.30.