Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Välkommen till

Kähler Spisesalon

http://www.spisesalon.dk Kom in och värm dig på Kähler Spisesalon Kähler Spisesalon serverar prisbelönta danska smørrebrød

Ta plats i Kählers Spisesalon och låt dig väl smaka av de prisbelönta smørrebrøden som tidningen Børsen har utnämnt till Jyllands bästa. Menyn omfattar också läckra varmrätter, spännande sallader, klassiska danska bakverk och goda, lokala ostar. Vi samarbetar med en rad små lokala råvaruproducenter som bidrar till den höga kvaliteten hos varje måltid som serveras hos oss. Vår meny ändrar karaktär med årstiderna, så det är alltid säsongens bästa råvaror som presenteras i våra rätter. Det är något som vi sätter en ära i.

Den grundläggande filosofin är att tradition ska kombineras med samtidens uttryck, så att man får fram det bästa ur båda världar. Vi har inspirerats av gamla tiders parissalonger som var samlingsplatser för konstintresserade. Vi har lagt ner stor möda på inredningen av Kähler Spisesalon, ner till minsta detalj.

Vi har byggt den restaurang som vi allra helst själva vill besöka, och vi hoppas att du ska känna dig hemma. I matrummet kretsar allt kring det rustika långbordet. Här finns det utrymme för både intima samtal och spontana möten med andra gäster.

Skäm bort vänner och familj eller överraska kollegerna med Jyllands bästa smørrebrød för avhämtning ifrån Spisesalonen.

  • Vinpaket för 3 rätter 195 kr.
  • Vinpaket för 4 rätter 250 kr.