Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Velkommen til

Kähler Spisesalon

http://www.spisesalon.dk Kom inn og varm deg på Kähler Spisesalon Kähler Spisesalon serverer prisbelønte smørbrød

Sett deg i Kählers Spisesalon og prøv det prisbelønte smørbrødet som av Børsen er kåret til Jyllands beste. Menyen inneholder også deilige varme retter, spennende salater, klassiske danske kaker og gode, lokale oster. Vi samarbeider med en rekke små lokale råvareprodusenter, noe som bidrar til å sikre høy kvalitet på hvert eneste måltid. Menyen endrer seg i takt med årstidene, så sesongens beste råvarer presenteres alltid i rettene våre – og det er vi stolte av.

Den grunnleggende filosofien er at tradisjon skal kombineres med samtidens uttrykk, slik at det beste fra begge verdener kommer til syne. Vi har latt oss inspirere av de gamle parisersalongene, som var et samlingssted for kunstinteresserte. Vi har lagt ned mye arbeid i innredningen på Kähler Spisesalon, og alle detaljene er nøye overveid.

Vi har bygget den restauranten som vi selv aller helst vil besøke, og vi håper at du vil føle deg hjemme. I spisesalongen er møtet rundt det rustikke langbordet midtpunktet – her er det plass til både intime samtaler og spontane møter med andre gjester.

Overrask venner og familie eller kollegaer med Jyllands beste smørbrød to-go her fra Kähler Spisesalon.

  • Vinmeny til 3-retter 195 DKK.
  • Vinmeny til 4-retter 250 DKK.