Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE IN THE TOP LEFT CORNER, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE IN THE TOP LEFT CORNER, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Velkommen til

Kähler Spisesalon

http://www.spisesalon.dk Kom ind og få varmen hos Kähler Spisesalon Kähler Spisesalon serverer prisvindende smørrebrød

Tag plads i Kähler Spisesalon og prøv det prisvindende smørrebrød, der af Børsen er udnævnt til Jyllands bedste. Menukortet rummer også lækre simreretter, spændende salater, klassiske danske kager og gode, lokale oste.

Kähler Spisesalon samarbejder med en række små, lokale producenter, der er med til at sikre en høj kvalitet og sæsonaktuelle råvarer i hver eneste ret. Menukortet skifter med årstiderne, så det altid er sæsonens bedste råvarer, der præsenteres i vores retter – det sætter vi en ære i.

Den grundlæggende filosofi er, at tradition skal kombineres med samtidens udtryk, så det bedste fra begge dele træder frem. Vi har ladet os inspirere af tidligere tiders parisersaloner, som var samlingssted for kunstinteresserede. Vi håber, at du vil føle dig hjemme om det rustikke langbord, hvor der er plads til både intime samtaler og spontane møder med andre gæster.

Forkæl også venner og familie, eller overrask kollegaerne, med Jyllands bedste smørrebrød til at TA’ MED her fra Spisesalonen.

Kähler Spisesalon ser frem til at forkæle dig! 

Galleri

Se alle billeder.

Seneste nyheder

Læs alle nyheder.

Vi holder åbent hele påsken

16-03-2017

Hos Kähler Spisesalon elsker vi påsken og de mange, hyggelige traditioner, der følger med den skønne højtid. Kom og nyd fridagene i selskab med dem, der står dig nærmest, i vores stemningfu...

Se mere.

Nyd årstidens bedste råvarer

08-02-2017

Hos Kähler Spisesalon kan du med vores herlige menu blandt andet se frem til at opleve denne herlige forret som indledning til din 3-retters eller 4-retters menu. Forretten består af en smagfuld...

Se mere.