The product image is missing!
SOLDES

Omaggio Tasse

0,00 € - 26,90 €
*Ce produit n'est pas en stock
Délai de livraison 2-3 jours
Livraison rapide
Omaggio Tasse null
The product image is missing!
Designer
Stilleben
Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft er begge uddannet på Danmarks Designskole på linjen for keramik og glas i 2001. Sammen driver de designvirksomheden Stilleben. Stillebens design er enkelt og funktionelt, men altid med en detalje som gør forskellen. Fokus er på en præcis formgivning samt på materialer og overflader, som understreger produktet bedst muligt. Stilleben har en butik i København samt en webshop. "Vi har altid været dybt fascinerede af Kählers banebrydende keramik, der i den grad har været med til at sætte Danmark på verdenskortet, når det drejer sig om kunsthåndværk. Derfor er det en stor glæde at være med til at føre den kunstneriske keramikarv videre ind i en ny tid med et nyt formsprog", siger de to designere. Design for Kähler: Omaggio, Omaggio Glas og Love Song
Stilleben
Omaggio S'associe bien avec

Omaggio

Hammershøi

Good advice

All products from Kähler are handmade with focus on the artistic expression and a high artisanal quality. Each product is unique since they are handmade, meaning that minor variations in appearance may occur.

  • The product is food-grade approved. 
  • The product is food-grade approved. 
  • You can wash the product in the dishwasher at max. 60 degrees. 
  • The product is not microwave, oven or freezer proof. 
  • We advise you to handle your thermal cups carefully. Although they may seem thick and resilient, they consist of 2 thin shells, juxtaposed to create the cavity that provides the thermal effect.
  • The product is covered by Kähler Design’s breakage warranty.