Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Upplev Kählers keramiska universum i Oslo

Kähler Flagship Store Oslo

Kählers första flaggskeppsbutik har öppnats i Norge. Du hittar den charmiga butiken på Oslos populäraste butiksgata, Hegdehaugsveien. Kählers flaggskeppsbutik i Oslo

Kählers första flaggskeppsbutik har öppnats i Norge. Du hittar den charmiga butiken på Oslos populäraste butiksgata, Hegdehaugsveien, och här kan du uppleva Kählers stora keramiska samling i vackra och stämningsfulla omgivningar. Här har vi skapat en perfekt inramning för keramiken, så att gästerna får hela upplevelsen av den 176-åriga historien med hantverk och design i fokus.

Stämningen och känslorna från Kählers gamla verkstad kan upplevas i den nya butiken, där Kählers äldre verk står sida vid sida med de senaste produkterna. För att återskapa verkstadskänslan har möblerna i butiken ett industriellt utseende som snyggt kontrasterar mot den färgstarka keramiken.

I butiken är vi alltid redo att hjälpa dig med tips på presenter eller inredningsidéer. Vi hoppas att alla våra gäster ska gå härifrån med en bit av den speciella Kähler-upplevelsen.

Kähler Flagship Store
Hegdehaugsveien 35
0352 Oslo
Tel.: +47 22 56 49 36
E-post: oslo@kahlerdesign.com

Öppettider
Måndag – lördag: kl. 10 – 18
Torsdag: kl. 10–19

 

Här kan du följa butikens aktiviteter på Instagram.

Köpvillkor
Här kan du också byta Kähler-produkter som har köpts i andra butiker under följande omständigheter:
• Inköpskvitto måste visas. Varan kan bytas i upp till en månad från inköpsdatum.
• Förpackningen ska vara i intakt skick.
• Produkten ska vara intakt, och vi byter inte in utgående varor eller särskilda kampanjvaror som inte finns i vårt sortiment.
• Produkten kan endast bytas mot andra varor i butiken. Vi erbjuder inte pengarna tillbaka eller byter mot ett tillgodokvitto.