Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Oplev Kählers keramiske univers i Oslo

Kähler Flagship Store Oslo

Kählers første flagship store er åbnet i Norge Find den charmerende butik i Oslos mest attraktive handelsgade, Hegdehaugsveien, Kähler flagship store i Oslo

Kählers første flagship store er åbnet i Norge! Du finder den charmerende butik i Oslos mest attraktive handelsgade, Hegdehaugsveien, og her kan du opleve Kählers store keramiske kollektion i smukke og stemningsfulde omgivelser. Her er skabt de helt perfekte rammer om keramikken, så gæsterne får oplevelsen af den 176-årige historie med håndværk og design i fokus.

Stemningen og følelserne fra Kählers gamle værksted kan opleves i den nye butik, hvor Kählers gamle værker står side om side med de nyeste produkter. For at genskabe værkstedsånden har møblerne i butikken et cool, industrielt look, som giver den farverige keramik et smukt modspil.

I butikken står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd til gaver eller indretningstips! Vi håber, at alle vores gæster går herfra med en lille bid af den helt særlige Kähler-oplevelse.

Kähler Flagship Store
Hegdehaugsveien 35
0352 Oslo
Tlf. +47 22 56 49 36
Mail: oslo@kahlerdesign.com

Åbningstider

Mandag - lørdag  kl. 10.00 - 18.00
Torsdag  kl. 10.00 - 19.00

Du kan følge butikkens aktiviteter på Instagram her.

Handelsbetingelser
Her kan du også bytte Kähler-produkter købt i andre butikker under følgende omstændigheder:
• Der skal fremvises bon eller byttemærke. Varen kan byttes en måned fra købsdato.
• Emballagen skal være i intakt stand.
• Produktet skal være intakt, og vi bytter ikke udgåede varer eller særlige kampagnevarer, som ikke er i vores sortiment.
• Produktet kan kun byttes til andre varer i butikken. Vi giver ikke pengene retur eller bytter varen om til tilgodeseddel.