Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundservice+45 55720291
Samtidens största formgivare och konstnärer

Möt dagens formgivare

Den anrika Kähler-verkstaden var en samlingspunkt för många av de största danska konstnärerna någonsin, som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi och Kai Nielsen. Samarbetet med samtidens mest framstående konst- och formgivningstalanger fortsätter med bland andra keramikern Jeanette List Amstrup, designerduon Stilleben och konstnären Louise Hindsgavl.

Här kan du möta alla konstnärer och formgivare som Kähler samarbetar med i dagsläget, och läsa mer om deras respektive bakgrund och produktioner för Kähler.

Se mer.

Tradition och kvalitet

Vackert och handtillverkat sedan 1839

Varje nutida Kähler-produkt är en hyllning till Kählers unika historia och en tribut till det välbevarade hantverket, samtidigt som den också är ett formstarkt avtryck av samtiden. De keramiska designföremålen har nämligen tillverkats för hand precis som för över 175 år sedan, då Kählers saga tog sin början. Precis som när de keramikmålande kvinnorna handdekorerade keramiken med kohorn på den gamla Kählersbakken för 175 år sedan, läggs fortfarande all glasyr och färg omsorgsfullt på för hand med hjälp av Kählers keramiska hantverkstraditioner.

Se mer.

Välbevarad historia och hantverkstraditioner

Konstkeramiska traditioner

Historien och traditionerna är välbevarade i samtliga handtillverkade och moderna designföremål som är stor del av mångas liv. Kähler är nämligen än i dag en framstående del av det danska kulturarvet, och även ett av Skandinaviens populäraste och mest innovativa varumärken. Ett varumärke som kombinerar en autentisk historia med samtida designprodukter och nordiska restaurangupplevelser.

Se mer.

Smaka på designen

Kärlek till hantverket

Med Kähler-restaurangerna har Kähler-familjen nu fått ännu en rad konsthantverkare, nämligen de duktiga danska kockarna. För Kähler handlar det helt enkelt om en naturlig fortsättning av grundambitionen att ta ut det goda hantverket till folket. Som gäst hos oss får du ta del av det som vårt kreativa kök förmedlar: moderna tolkningar av de traditioner och det hantverk som ligger bakom gamla välkända, regionala matkoncept. Kählers design- och gastronomiuniversum förenas därmed av vår passion för gediget och traditionellt hantverk i en form som passar för dagens tidsanda och upplevelser, samtidigt som det är tillgängligt för alla.

Se mer.