Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

+45 55720291

Info

PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE, IF YOU’RE NOT ON THE RIGHT SITE. THANK YOU.

OK, GOT IT

Kundeservice+45 55720291
Samtidens største designere og kunstnere

Møt nåtidens designere

Det historiske Kähler-verkstedet var samlingspunkt for mange av tidenes største danske kunstnere, som f.eks. Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen. Samarbeidet med samtidens mest markante og dyktige kunst- og designtalenter fortsetter med bl.a. keramikeren Jeanette List Amstrup, designerduoen Stilleben og kunstneren Louise Hindsgavl.

Her kan du møte alle nåtidens Kähler-kunstnere og -designere og lese mer om deres bakgrunn og verker for Kähler.

Se mer.

Tradisjon og kvalitet

Vakkert og håndlaget siden 1839

Hvert eneste nåtidige Kähler-design er en hyllest til Kählers unike historie og en feiring av et håndverk som er blitt bevart over tid. Samtidig er det også et formsterkt avtrykk av nåtiden. De keramiske designene blir nemlig laget for hånd på samme måte som for over 175 år siden, da Kähler-eventyret begynte. Akkurat som de kvinnelige malerne dekorerte keramikken for hånd med kuhorn på gamle Kählersbakken for 175 år siden, er hver eneste vakre glasur og farge fortsatt laget på omstendelig vis ved bruk av Kählers keramiske håndverkstradisjoner.

Se mer.

Velbevart historie og gamle håndverkstradisjoner

Kunstkeramiske tradisjoner

Historien og tradisjonene er ivaretatt i hvert eneste håndlagde og moderne design, noe som den dag i dag fortsatt spiller en viktig rolle i manges liv. Kähler er nemlig fremdeles en tydelig del av den danske kulturarven, men også et av Skandinavias mest populære og innovative varemerker. Et varemerke som kombinerer en autentisk historie med nåtidige designprodukter og nordiske restaurantopplevelser.

Se mer.

Smak på designet

Kjærlighet til håndverket

Med Kähler-restaurantene har enda en rekke med kunsthåndverkere blitt en del av Kähler-familien, nemlig de dyktige danske kokkene. For Kähler er dette bare en naturlig forlengelse av grunnambisjonen om å bringe godt håndverk ut til folket. Vårt kreative kjøkken formidler moderne fortolkninger av tradisjonene og håndverket bak dem – blant annet gamle, velkjente regionale matkonsepter. Kählers design- og gastronomiuniverser blir således forbundet via vår lidenskap for det flotte og tradisjonelle håndverket, tolket på nytt til nye tider og nye opplevelser, og åpent for alle.

Se mer.